RockStation

The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára

2024. április 22. - sunthatneversets

taa_1_by_tom_barnessmall.jpgNyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban. Július elején új basszusgitárossal, és minden korábbinál súlyosabb, kísérletező dalokkal tér vissza az Analog Music Hallba az Infected Rain, augusztusban pedig önálló turnén érkezik az Akvárium Klubba az ausztrál post-hardcore négyes, az Amity Affliction, az Emmure és a Blacktoothed társaságában. /Fotó: Tom Barnes/

A moldáv gyökerű, de nemzetközi tagsággal működő Infected Rain Time című hatodik nagylemezét mutatja majd be, az Architects előtt évekkel ezelőtt már bemutatkozott ausztrálok pedig nyolcadik, Not Without My Ghosts című LP-jükkel érkeznek. Az It’s Hell Down klipje itt látható: 

Azoknak, akik már most tudják, hogy nem hagynák ki ezt a két bulit, kedvezményes akciót kínál a Concerto Music: minden Amity Affliction koncertjegyet vásárló kap egy kuponkódot, amivel gyakorlatilag féláron, 3900 forintért vásárolhatja meg az Infected Rain koncertre szóló belépőjét. A két koncert jegyértékesítése ugyanakkor, április 22-én indul, elsőként a Concerto Music early bird hírlevelesei számára. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5318386963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum