RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol16.

2024. április 21. - sunthatneversets

gatecreeper-april-2024-promo.jpgHeti dalmegosztásunkban harmóniák és csúnya riffek, mosh szörnyeteg, fülbe mászó refrének és grunge revival. /Fotó: Gatecreeper/

OCEANS OF SLUMBER - Where Gods Fear To Speak

Friss dal és videó jött a stílusokat zseni módon vegyítő Oceans Of Slumber kezei közül. A friss nagylemezre készülő amerikai (jobb híján hívjuk őket progresszívnek) zenekar a Where Gods Fear To Speak című számot mutatta meg, amihez egy jóféle sztorizós klip is társul.


PEARL JAM - React, Respond

Pénteken jelent meg a grunge élő legendájának, a Pearl Jamnek a legújabb anyaga a Dark Matter. A tizenkettedik stúdió album elkészítéséhez a zenekar tavaly elvonult a legendás producerrel Andrew Watt-tal, hogy felvegyék a zenekar legújabb anyagát. Az április 19-én megjelent lemezről most React, Respond című dalt hallgathatjuk meg. 


GATECREEPER - Masterpiece of Chaos

Egy hónap és itt van a Gatecreeper új nagylemeze, a Dark Superstition. A nevezett anyagról az urak most egy igencsak finom, szaftos számot osztottak meg a nagyközönséggel, ez pedig a Masterpiece of Chaos. A horrorhangulatot idéző, de nyilván a death vonalon maradó szerzemény az alábbi, a csalódás kizárt! 


CONTENTION - Ousted From Eden

Artillery from Heaven címmel hamarosan érkezik a Contention új albuma. Ha valaki szereti a 90-es évek hard- és metalcore zenéit biztos nem csalódik. Az Ousted From Eden egy hatalmas mosh szörnyeteg.


LACUNA COIL - In The Mean Tine feat Ash Costello

Némileg a semmiből új dallal jelentkezett az olasz Lacuna Coil, melyben a New Years Day énekese Ash Costello vendégeskedik. A dal tényleg igazi mestermunka, a refrént meg oktatni kellene.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1618384659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum